Monacane


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Bo Bruce

Bo Bruce

    Senior Member

  • oAo_admin
  • 4,866 posts
  • Gender:Male

Posted 23 December 2016 - 08:17 PM

early indications are that one of our s20 tracks will be monaco, with the correct chicane, or Monacane.

i will email the link where i've now a working copy,  on Dropbox.
if you don't have an account there, please do and give credit to my account. it will give oAo more 'free' storage :)
hApPy TrAiLs

oAo League Admin:
http://oao-gpl.speedgeezers.net/start.html

#2 Ronnie Nilsson

Ronnie Nilsson

    Senior Member

  • Members
  • 725 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bournemouth, UK
  • Interests:Guitars, motor racing, 20th century European history, LARPing.

Posted 21 March 2019 - 06:57 AM

Hmm... I need help.  I have the correct Monacane folder in tracks (as used a couple of seasons ago), but GEM doesn't recognise it.  I manually added it as an event to my season67.ini, but I still can't see it in GEM or GPL.

#3 snafu

snafu

    Senior Member

  • Members
  • 1,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hall End England
  • Interests:GPL
    F2B (Control Line aerobatic model aircraft).
    Motorcycles
    Crown Green bowling

Posted 21 March 2019 - 08:07 AM

Can't really offer advice :(

But here is my oAo season ini file which loads all tracks ok for me. (Renamed as "txt" due to up-load restrictions).

TTFN
John.

Attached Files


I started out with nothing and still have most of it left.

Fast, Cheap, Reliable. Choose any 2.

Beat it to fit, paint it to match..

1 in 4 people in the world are mentally unbalanced.
Look closely at 3 of your closest friends. If they seem OK it's probably you.

#4 Michkov

Michkov

    Senior Member

  • Members
  • 1,712 posts
  • Gender:Male
  • Location:Graz

Posted 21 March 2019 - 04:19 PM

View PostRonnie Nilsson, on 21 March 2019 - 06:57 AM, said:

Hmm... I need help.  I have the correct Monacane folder in tracks (as used a couple of seasons ago), but GEM doesn't recognise it.  I manually added it as an event to my season67.ini, but I still can't see it in GEM or GPL.

Sounds like you are missing files in the monacane folder. IIRC the install requires you to move the monaco.dat file to the monacane folder and rename it to monacane.dat. Consult the readme that comes with monacane for details. If all fails report back and we'll take it from there.
I just wanna race

#5 Ronnie Nilsson

Ronnie Nilsson

    Senior Member

  • Members
  • 725 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bournemouth, UK
  • Interests:Guitars, motor racing, 20th century European history, LARPing.

Posted 21 March 2019 - 04:38 PM

Hi Michi, I have the Monacane.dat in there.  The folder is unchanged since I raced there 2 years ago.  But GEM and GPL don't see it.

#6 Michkov

Michkov

    Senior Member

  • Members
  • 1,712 posts
  • Gender:Male
  • Location:Graz

Posted 21 March 2019 - 07:13 PM

I dont know what the problem is but I recommend moving the monacane folder to a safe location outside the GPL directory and installing the track from scratch.
I just wanna race

#7 Ronnie Nilsson

Ronnie Nilsson

    Senior Member

  • Members
  • 725 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bournemouth, UK
  • Interests:Guitars, motor racing, 20th century European history, LARPing.

Posted 22 March 2019 - 02:47 AM

Thanks Michi, that worked.

#8 Andrew Hutchinson

Andrew Hutchinson

    Senior Member

  • Members
  • 206 posts

Posted 04 April 2019 - 02:18 PM

Thanks goes out to everyone who posted installation problems/solutions to this track. I finally got it installed this morning. Looks like it will be a lot of fun.  Took a while to find monaco rocks with a working link but after that it was relatively painless.

Cheers,

Andrew

#9 Mick Chapman

Mick Chapman

    Senior Member

  • Members
  • 883 posts

Posted 12 April 2019 - 03:37 PM

I read I need monaco rocks v2 so monacane can instal properly, but can not find link to MR v2


edit......I may have found it.

Edited by Mick Chapman, 12 April 2019 - 03:41 PM.


#10 Mick Chapman

Mick Chapman

    Senior Member

  • Members
  • 883 posts

Posted 12 April 2019 - 05:05 PM

I thought I sorted it, but track wont load when I join server.

After installing monaco rocks v2 4 bit into original monaco then instalin monacane I only had a few files in monocane and was less than a Meg

#11 snafu

snafu

    Senior Member

  • Members
  • 1,169 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hall End England
  • Interests:GPL
    F2B (Control Line aerobatic model aircraft).
    Motorcycles
    Crown Green bowling

Posted 12 April 2019 - 06:50 PM

Hi Mick,
Here's my Monacane Folder.

https://www.dropbox....nacane.rar?dl=0

TTFN
John
I started out with nothing and still have most of it left.

Fast, Cheap, Reliable. Choose any 2.

Beat it to fit, paint it to match..

1 in 4 people in the world are mentally unbalanced.
Look closely at 3 of your closest friends. If they seem OK it's probably you.

#12 Mick Chapman

Mick Chapman

    Senior Member

  • Members
  • 883 posts

Posted 12 April 2019 - 11:03 PM

Thanks John......sorted!! :)




Sim Racing Links